Μενού

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ''CBS'' <b>8</b> ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, <b>300W</b> ΑΠΑΙΤΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 12V/33Ah GR-8500/300/8

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ''CBS'' 8 ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, 300W ΑΠΑΙΤΕΙ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 12V/33Ah GR-8500/300/8

Άμεσα διαθέσιμο
SKU
90984205
1.700,72 €

Τα CBS συστήματα φωτισμού είναι συστήματα με κεντρικές συστοιχίες μπαταριών όπου τροφοδοτούν τον φωτισμό ασφαλείας σε μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιώντας κεντρικά συστήματα μπαταριών υπάρχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

Τα φωτιστικά ασφαλείας δεν εμπεριέχουν στο σώμα τους μπαταρίες αλλά τροφοδοτούνται από το κεντρικό σύστημα μπαταριών

Συνέπεια αυτού είναι το πολύ μικρό κόστος συντήρησης των φωτιστικών (δεν χρειάζεται αλλαγή των μπαταριών ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα)και το κόστος αγοράς των φωτιστικών αυτών είναι μικρότερο. 

Το κεντρικό σύστημα μπαταριών έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής, πολύ μικρότερο κόστος συντήρησης και η επιτήρηση/έλεγχος του γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Η επένδυση για ένα τέτοιο σύστημα μακροπρόθεσμα είναι οικονομικότερη από τα φωτιστικά που διαθέτουν ενσωματωμένες τις μπαταρίες.

Ο έλεγχος του συστήματος και ο προγραμματισμός (επιπλέον λειτουργίες είναι διαθέσιμες) γίνεται από τον κεντρικό πίνακα, δεν χρειάζεται επιθεώρηση όλων των φωτιστικών ένα προς ένα για τη σωστή τους λειτουργία.

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας για την αγορά προϊόντων
Επιπρόσθετες πληροφορίες
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Alternative Code 923850001
Group Title ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ (CBS)
PACKING 1 ΤΕΜΑΧΙΟ

Νέα Προϊόντα